Pokrovan kirkko ja ortodoksinen veljesyhteisö

 

Ryhmävierailun ohjelma

 

Tutustuminen Pokrovaan alkaa kirkkoon tutustumisella, kokoontuminen tapahtuu kirkon edessä etukäteen sovittuna ajankohtana. Kirkkoon ja puutarhaan tutustuminen kestää hieman vuodenajasta riippuen tunnin verran. Sovittaessa myös muu järjestely mahdollista.

Kirkkoon tutustumisen jälkeen siirrymme päärakennukseen Villa Dannebrogiin joka sijaitsee villilehmuskujan päässä mäen päällä. Veljestön ruokasali (trapesa) sijaitsee pääsisäänkäynnistä vasemmalla jossa on kolme pitkää ruokapöytää. Päärakennuksen ensimmäinen kerros on vieraskerros jossa sijaitsee myös muutamia vierashuoneita.

Ruokailun jälkeen on mahdollisuus vierailla pienessä putiikissa, jossa on veljestön itsensä kerättyjä, säilömiä, kuivattuja ja valmistettuja luonnon tuotteita lehmuksenkukka-teestä, mehuista, sienisäilykkeistä erilaisiin hilloihin.

 

Sisäänpääsy vierailuissa 5 € / henkilö.

 

Vierailuajat ryhmille:

Saapumiset lounasvierailuille klo 11.00 ja 13.30

(muista ajoista voi tiedustella tilausta suunniteltaessa)

Illallisryhmävierailuajat alkaen joko klo 17.00 tai 18.00

Pokrovan portit sulkeutuvat klo 21.30

 

Huomioitavaa vierailua suunniteltaessa:

Pokrovassa hirsirakennuksien lämmitys tapahtuu pääasiallisesti puilla, toivomme että huomioitte tämän pukeutumisessa eli riittävästi lämmintä niin hartioille kuin jalkoihin. Talvi- ja kevätaikana pyydämme varovaisuutta liikkuessanne pihamaalla, ottaen huomioon keliolosuhteet

Henkilökohtainen matkavakuutus on syytä aina olla voimassa.

 

Kirkon käyttäytymissäännöt:

Kirkossa voi ottaa istumapaikan, joten tulkaa rohkeasti peremmälle. Pukeutumisessa noudatetaan varsinkin kesäaikana seuraavaa: paitojen tulee olla vähintään puolihihaisia ja hameiden polvipituisia. Päähinettä voi käyttää naiset ja kirkolliset henkilöt joille sen käyttö on siunattu.

Kirkossa voi ostaa tuohuksia ja asettaa ne haluamansa ikonin eteen, sytytämme tuohukset seuraavassa palveluksessa.

Ryhmämenut vuodelle 2013

 

I

Borssikeittoa, smetanaa ja kaalipiirakka,

Pokrovan makea kahvileipä ja kahvi/tee

20,00 €

 

II

Lohta moskovalaiseen tapaan, tilli-smetanakastiketta,

Pokrovan makea kahvileipä ja kahvi/tee

25,00 €

 

III

Pozarskyn kyljykset, muhennettua perunaa,

Pokrovan makea kahvileipä ja kahvi/tee

25,00 €

 

IV

Herkkutattikeitto,

samettisen pehmeä smetanainen keitto

Lohta moskovalaiseen tapaan, tilli-smetanakastiketta,

Pokrovan makea kahvileipä ja kahvi/tee

35,00 €

 

Yllä oleviin menuihin kuluu talon mehu tai muu juoma. Vierailijat voivat tilata esim. lasillisen (12cl) talon valko- tai punaviiniä hintaan 6,00 € .Trapesassamme on A-oikeudet. Viinistä tulee ilmoittaa etukäteen jotta voimme varautua tilauksiin.

 

Suosittelemme lämpimästi yllä olevia menuita ryhmällenne, minimiryhmäkoko tulee olla väh. 20 henkilöä, ruokasaliin mahtuu bussillinen ruokailijoita. Yli 30 henkilön ryhmässä 1 henkilö(esim. kuljettaja) ilmainen ja yli 50 henkilön ryhmässä 2 henkilöä ilmaiseksi. Koko ryhmälle menun tulee olla yhtenäinen, erikoisruokavalioissa 5 euron lisämaksu per ruokalaji (esim. gluteiiniton).

 

Laskutus muodostuu 5 vrk. ennen tapahtumapäivää vahvistetun lukumäärän mukaan. Huom! Muistakaa aina ilmoittaa muutoksista puhelimitse 5 vuorokauden jälkeen ! Minimilaskutus vähintään 20 hengen mukaan. Vierailun hinta muodostuu sisäänpääsymaksusta ja valitsemastanne menusta.Vahvistaessanne olkaa ystävällinen ja ilmoittakaa laskutusmuoto.

 

Peruutukset:

Peruutusehtoja sovelletaan seuraavasti jos ei muuta sovita. Tilaus voidaan kuluitta peruuttaa 28 vrk ennen matkan alkua. Jos peruutus tapahtuu 27 – 14 vrk. ennen tilauksen alkua, veloitetaan peruutuskulut, enintään 25% tilauksen hinnasta. Jos peruutus tapahtuu 13 – 2 vrk. ennen tilauksen alkua, veloitetaan peruutuskuluina 75% tilauksen hinnasta. Jos tilaus peruutetaan myöhemmin kuin 48 tuntia ennen tilauksen alkua on laskuttajalla oikeus periä koko tilauksen hinta.

 

Laskutustapa:

Laskutustapa tulee ilmoittaa etukäteen tilausta vahvistettaessa. Laskutus tapahtuu vahvistetun henkilömäärän mukaan jos ryhmäkoko on ilmoitettua pienempi, vähintään kuitenkin 20 henkilön mukaan.

Laskuttaja: Garmon Oy, Elfvinginkuja 11, 02420 Jorvas,

Y-tunnus: 0858091-9

Toivotamme Teidät lämpimästi tervetulleeksi Pokrovaan!

Kahvimenu

 

 

Menuuseen sisältyy sisäänpääsy esittelyineen ja kahvi/tee sekä makea kahvileipä

 

Ensisijaisesta klo 15.30,  ma -la on varattu kahvimenun varaajille, sillä sekä lounasajat että illallisajat varattu ensisijaisesti ruokailijoille. Kysy mahdollisuutta poikkeuksiin !

 

Hinta 15,00 € / hlö

 

Borssikeittoa ja piirakoita