Pokrovan kirkko ja ortodoksinen veljesyhteisö

 

Kannatusyhdistys

 

 

Dannebrogin-Pokrovan kannatusyhdistys ry. /

Understödsföreningen för Dannebrogs-Pokrovas vänner r.f.

 

Yhdistyksen tarkoituksena on ylläpitää ja tukea aatteellisesti ja taloudellisesti Pokrova-nimisen (aikaisemmin Dannebrog) tilan yhteydessä toimivan ortodoksisen yhteisön ja kirkon toimintaa.

Aatteellisen tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys ylläpitää 900-vuotisen suomalaisen ortodoksisen tradition mukaisia jumalanpalvelus- ja uskonelämän muotoja sekä paikkakunnan ortodokseille että muille asiasta kiinnostuneille.

Yhdistys pyrkii yhteisön omavaraisuuden toteuttamiseen luonnontaloudellisella toiminnalla ja tutkimustyöllä, jolla pyritään puulajien, omenoiden, marjojen, sienien, yrttien ja luonnonkasvien saattamiseksi hyötykäyttöön.

Yhdistys voi järjestää myyjäisiä, talkoita, arpajaisia yms.

Yhdistyksen vuoden 2013 tukimaksuksi vahvistettiin 20,00 € / hlö

Yhdistyksen puheenjohtajana toimii Tomi Mononen, yhteydenotot kirjallisesti tai puhelimitse osoitteeseen: Pokrova, Elfvinginkuja 11, 02420 Jorvas, Finland , viite: "kannatusyhdistys" tai puhelimitse numeroon: 09-22 11 400

 

Tukijäseneksi liittyminen:

Liittyminen jäseneksi onnistuu maksamalla 20,00 € tukimaksun Nordean tilille:  IBAN: FI76 2065 1800 1359 78 , viestikohtaa muista ilmoittaa nimesi(nimet), osoite ja puhelinnumerosi(vapaaehtoinen), sähköpostiositteesi.

Haluamme näin lähettää lisää informaatiota tulevista tapahtumista ja uutisista. Kannatusyhdistyksen jäsen saa kolmesti vuodessa Pokrovan Pravda julkaisun jossa kerrotaan Pokrovan tapahtumista ja muista asioista.

Ilmoittamalla sähköpostiosoitteesi lähetämme Pokrovan Pravdan elektronisesti jotta säästämme kuluissa ja julkaisun saa väreissä.

Yhdistyksen kotipaikka on Kirkkonummen kunta.

Jos haluat kannattaa kannatusyhdistystämme niin voit liittyä tukijäseneksemme.

Tältä sivulta löydät tiedot jäsenmaksun maksamisesta tai osallistumalla pelkästään talkoisiin olet jo mukana kannustamassa hankkeen eteenpäin saattamista. Voit toimia myös etätalkoolaisena ja tapoja on monenlaisia siinä kannustamismuodossa. Ota yhteyttä niin voimme keskustella osallistumistavoista. Jokainen osallistuu kykyjensä mukaan.

Dannebrogin unikko

Toimintasuunnitelma 2012

 

Kuoronjohtajan palkkauksessa jatketaan vuoden 2011 toteutuneiden lukujen mukaan ottaen huomioon kuitenkin toiveet veljestön puolelta sekä seurakuntalaisilta tulleista palautteista.

Tukimaksujen hankintaan panostetaan elektronisella postituksella sekä tulevissa tapahtumissa:

” Avoimet Ovet” elokuussa 2013 , infopisteen kehittäminen ja jäsenhankinta

Matkamessuilla 2013 tammikuussa

Muita tapahtumia vuodella 2013 ovat:

Palmusunnuntaimyyjäiset maaliskuussa ja kevään aikana yleistä puutarhan kohentamista

Kehityssuunnitelma vuodelle 2013

 

Kukkakukkulan kunnostaminen jatkuu

 

Puutarhan kunnostaminen yleensä sillä Pokrovan veljestön lanseeraama uusi tuote tulee myyntiin vuonna 2013: Pokrovan Puutarha kierros, joka liittyy Uudenmaan alueen kahteen muuhun kuuluisaan puutarhaan. ( Tästä toivotaan uutta kiehtovaa vierailuartikkelia tulevaisuuteen)

Puutarhan kunnostusta toteutetaan siinä järjestyksessä että kuoron toiminta on ensisijaisena ja sen jälkeen varoja voidaan kohdistaa puutarhaan.

 

Kaikki halukkaat osallistujat tervetuloa tapahtumiimme ja osallistumaan suunnitelmiimme. Täten saamme yhdessä tehtyä paljon.

Tervetuloa!